Uitleg over visum thailand aanvragen

http://revista-asyd.mx/index.php/asyd/user/viewPublicProfile/282618

Sinds ten juni 2015 is voor een toeristisch verblijf van maximaal thirty dagen geen visum meer nodig als je het land binnenkomt by way of een land dat is genoemd op (Visa Exemption / Immigration Checkpoint). Verblijft